Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Φούστανης για την καραντίνα

Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι από σήμερα 1 η Απριλίου και για 14 ημέρες, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ενότητας Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας, η τοπική κοινότητα Φούστανης τίθεται σε κατάσταση καραντίνας.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία για όλους τους κατοίκους. Εξαιρούνται οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι θα μπορούν να πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στην εργασία τους. Θα υπάρχει μόνιμα αστυνομική επιτήρηση για τη σωστή εφαρμογή των κανόνων. Οι ημερήσιες ανάγκες των κατοίκων σε τρόφιμα, φάρμακα κλπ θα εξυπηρετούνται από υπαλλήλους του Δήμου.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Δήμο για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη είναι 2384350211 και 2384350202.

Η ψυχραιμία και η αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων θα λειτουργήσουν προς όφελος της κοινότητας και του καθένα προσωπικά.

«Μένουμε σπίτι - Μένουμε υγιείς».


Με τιμή,
το Τοπικό Συμβούλιο Φούστανης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *