Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Το Γ.Ν.Γιαννιτσών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ενισχύει την εθνική προσπάθεια για να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα.

Από τις 17/3/2020, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, οι καθημερινές αιμοδοσίες πραγματοποιούνται στο χώρο του Α’ΚΑΠΗ Γιαννιτσών και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών και του προσωπικού.

Επιπλέον, θα διενεργηθούν εκτάκτως αιμοληψίες και στις παρακάτω ημερομηνίες

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ, 12/4/2020
ΜΕΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/4/2020

Ώρες 9.00 – 12.30

Οι αιμοδότες καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης, επιλέγοντας το 1ο πεδίο ‘’μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό’’ και συ-μπληρώνοντας χειρόγραφα τη συμμετοχή στην αιμοδοσία με χώρο το Α’ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, Ελ.Βενιζέλου 61.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
της Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *