Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Προσφορά υλικών στο Δήμο Σκύδρας από τους αδερφούς Μπόφτση

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ν΄ανακοινώσουμε μια ακόμη πρωτοβουλία προσφοράς από συμπολίτες μας στον ενωτικό αγώνα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.



Πρόκειται για τη δωρεά 500 μασκών προστασίας προσώπου από τη μετάδοση της απειλής του κορωνοϊού που πρόσφεραν, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, οι αδερφοί Γιώργος και Θωμάς Μπόφτσης, ιδιοκτήτες της εταιρείας παροχής ιδιωτικής προστασίας και φύλαξης GSS και του Cοurier των ΕΛ.ΤΑ. Σκύδρας. Θ΄ακολουθήσει σύντομα, όπως ανέφεραν, και νέα παράδοση επίσης ίδιου αριθμού μασκών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου παραλαμβάνοντας με συνεργάτες της τα συγκεκριμένα υλικά εξέφρασε την ικανοποίησή της που με την παραπάνω προσφορά προστίθεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης που συνδέει την κοινωνία μας. Τους ευχαρίστησε θερμά, ευχόμενη ,παράλληλα, να έχουν υγεία, δύναμη κι αντοχή προκειμένου να συνεχίζουν ν΄ασκούν μ΄επιτυχία κάθε επιχειρηματική τους ενασχόληση.

Οι πράξεις κοινωνικής προσφοράς, όπως η προαναφερόμενη, τρέφουν την ελπίδα και την αισιοδοξία και στέλνουν το μήνυμα ότι μαζί με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής του αγώνα, ο αγώνας αυτός θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την προστασία της υγείας μας και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνίας μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *