Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Αριδαία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών 2022


Το Σαββατοκύριακο στις 5-6 Φεβρουαρίου 2022 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών- Γυναικών στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο αθλητής του συλλόγου μας (¨Η ΑΛΜΩΠΙΑ¨) Κουκουσέλης Γιάννης ο οποίος αν και η κατηγορία του είναι το Νέων Ανδρών (16-18 ετών) είχε το δικαίωμα να συμμετέχει και στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και επιβεβαίωσε την αξία του σαν πρωταθλητής της κατηγορίας Νέων Ανδρών μετά από τέσσερεις συναρπαστικούς αγώνες. Ο σύλλογος μας δίνει τα συγχαρητήρια του και είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτόν . Του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *