Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Παραλάβατε πρωτεύουσα Νομού, θα παραδώσετε κωμόπολη κ.Γιάννου!


Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής ο επικεφαλής της Κοινωνία σε Κίνηση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας έθεσαν το ζήτημα της έντεχνης παρουσίασης των έργων με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην επί χρόνια συνεχή παρουσίαση των ίδιων και των ίδιων έργων για τα οποία αν ίσχυαν οι δεσμεύσεις του κ Γιάννου έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί προ πολλού.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σχεδόν κανένα από τα έργα αυτά δεν έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα ή αποτελούν αποσπασματικές παρεμβάσεις χωρίς στόχο, παρόλο που αφορούν κομβικά σημεία της πόλης και του Δήμου.

Η αναλγησία που εκφράστηκε με τη συνεχή άρνηση (δυστυχώς από το σύνολο του ΔΣ πλην του κ Τσιτσάγκα) στις προτάσεις που καταθέσαμε για διάθεση μέρους των 900.000 ευρώ της έκτακτης επιδότησης, λόγω covid,στην κοινωνική πολιτική και στην ελάφρυνση τελών επαγγελματιών και λαϊκών αγορών, οδήγησε στην υπέρμετρη διαφήμιση των γευμάτων για τους απόρους. Φαινόμενο εξαιρετικά λυπηρό!

Τέλος είναι βαρύτατη η ευθύνη της φυγομαχίας του κ Γιάννου και της παράταξής από το σημαντικότερο πρόβλημα του τόπου δηλαδή την υποβάθμιση του νοσοκομείου μας, όπως και η συνολική άρνηση του ΔΣ (πλην του κ Τσιτσάγκα) να στηρίξει την ένωση νοσοκομειακών ιατρών!

Δυστυχώς οι κομματικές λογικές έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα ακόμα και το αγαθό της υγείας!

Ο κ Γιάννου, λάτρης της επικοινωνίας και ποτέ της ουσίας, θα επιδιώξει μία σκαμμένη πόλη για την προεκλογική χρονιά όπου σε συνδυασμό με τα μικρορουσφέτια, τα κοινοφελή προγράμματα εργασίας και τις απευθείας αναθέσεις θα επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει
τη βούληση των συνδημοτών.

Δυστυχώς όσο υποβαθμίζεται ένας τόπος τόσο η παραπληροφόρηση, η λασπολογία, η παραπολιτική και οι αναχρονιστικοί μηχανισμοί κερδίζουν έδαφος.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο κ Γιάννου ο οποίος παρέλαβε πρωτεύουσα νομού και θα παραδώσει κωμόπολη!


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *