Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη στο "Λαογραφικό Μουσείο" του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκαν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πολυξένη Νάνου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάντσης Δημήτριος, το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ», του 2ου Δημοτικού


Σχολείου Αριδαίας, έπειτα από την πρόσκληση του Διευθυντή κ. Ζέρζη Πέτρου, του συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών/τριών του Σχολείου, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν κάτι τόσο αξιόλογο.

Τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν, τα οποία συλλέχθηκαν και δημιουργήθηκαν από τα παιδιά και τους δασκάλους, προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση και την σπουδαιότητα της μεταλαμπάδευσης αυτής προς όλους μας.



Ο Δήμος Αλμωπίας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *