Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη στην καλοκαιρινή γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας με θέμα "ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ"


Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, παραβρεθήκαμε στην καλοκαιρινή γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας, η οποία είχε τίτλο : «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ».

Οι μικροί μαθητές/τριες, μας εξέπληξαν με τις ερμηνείες τους, παίζοντας ρόλους από παλιές, αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στην υποκριτική, χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά, στην Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου κα Άννα Τσαρσενάκου, σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και την ανάδειξη του πολύπλευρου έργου τους.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους μικρούς μαθητές στις 07/04/2023 κατά την επίσκεψη τους στο Δημαρχείο. Η οποία ήταν η αποστολή παγωτών κατά τις πρώτες ζεστές μέρες τους καλοκαιριού. Το αποτέλεσμα ήταν, για άλλη μια φορά, να γεμίσουν με χαμόγελα τα πρόσωπα των μικρών μαθητών.



ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *