Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα (22:05, ANT1)

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League φιλοξενώντας στην Τούμπα την Σαχτέρ Καραγκαντί (22:05, ANT1) και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί σε άδειο γήπεδο. Ο «δικέφαλος» λίγο έλειψε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα κατάφερε και συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europa League. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς κληρώθηκε σε εύκολο όμιλο, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει και επιθυμεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Σαχτέρ.

Οι Καζάκοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά αν ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιαστεί σοβαρός θα έχει πρόβλημα. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη, Βίτορ. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Τζαβέλλας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Νίνης και ο Τζιόλης, ενώ στα φτερά θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας. Στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη. Πάντως, θέση βασικού διεκδικούν ο Λίνο και ο Λάζαρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Καμαρά, Ρομπέρ, Φωτάκης, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Λίνο, Κατσίκας, Λάζαρ, Ολίσε, Νέτσιντ.

πηγη:gazzetta

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *