Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν μια όμορφη σιλουέτα

Το καθημερινό ζύγισμα και η χρήση της σκάλας μπορεί να φανούν «θαυματουργά»Πολλές φορές το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Διαβάστε παρακάτω μερικά tips για να μην πάρετε κιλά, αλλά και να αδυνατίσετε.

- Να ζυγίζεστε κάθε πρωί: Έρευνες έχουν δείξει πως το να ζυγίζεστε καθημερινά, βοηθάει να διατηρήσουμε το βάρος μας, αλλά και να χάσουμε περιττά κιλά. Ανεβαίνοντας κάθε μέρα στη ζυγαριά, μπορείτε να διατηρήσετε τα κιλά σας, διαπιστώνοντας τι σας κάνει να παίρνετε βάρος.

- Περιορίστε την τηλεόραση: Προσπαθήστε να κάθεστε μπροστά από την τηλεόραση το πολύ 2 ώρες τη μέρα. Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι βλέπουν τηλεόραση πάνω από 2 ώρες τη μέρα τείνουν να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από αυτούς που αποφεύγουν την τηλεόραση.

- Καταναλώστε φυτικές ίνες: Τα 4γρ. την ημέρα είναι αρκετά για να τονώσετε το μεταβολισμό σας, με αποτέλεσμα να κάνετε περισσότερες καύσεις.

- Χρησιμοποιείστε τις σκάλες: Οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να γυμναζόμαστε όσο χρειάζεται, γι' αυτό λοιπόν αφήστε τα ασανσέρ και προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.


ΠΗΓΗ: myworld.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *