Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βρετανία: η χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 10 ετών - Μία νεκρή, 200 σπίτια δίχως ρεύμα (vid)

Τη χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων δέκα ετών αντιμετωπίζει η Βρετανία.

 Τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν κυρίως
το νότο και την Ουαλία. Στο Κεντ, μια 17χρονη πέθανε όταν καταπλακώθηκε από δέντρο. Αντίστοιχη μοίρα είχε και ένας άνδρας γύρω στα 50 στο Χάρτφορντσαϊρ.

 Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση για πλημμύρες σε πολλές περιοχές της νότιας Αγγλίας. Ήδη πάνω από 200 χιλιάδες σπίτια δεν έχουν ρεύμα. 

  Τουλάχιστον 13 πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο Χίθροου, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια των τρένων και του μετρό. Τα γιγάντια κύματα στο λιμάνι του Ντόβερ ανάγκασαν τις λιμενικές αρχές να διακόψουν τη σύνδεση με τις ακτές της Γαλλίας.









Πηγή: lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *