Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εύκολο πέρασμα - Άρθρο του Geo E.

 
Γράφει ο Geo E.
 
Πολύ πιο εύκολα από'τι θα περίμενε ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν ..άνεμος από την Κομοτηνή νικώντας τον Πανθρακικό με 0-3 και συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.Η ομάδα έκανε μία "αρχοντική" εμφάνιση μ'έναν εξαιρετικό Λούκας όπου σκόραρε δύο φορές και μοίρασε το τρίτο γκολ.Έτσι η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον άμεσο αντίπαλό του ολυμπιακό δύο εβδομάδες πριν το ντέρμπυ μεταξύ τους.
 
Ο Χουμπ Στέφενς μας ξάφνιασε λίγο με την εντεκάδα που κατέβασε στο γήπεδο διότι ήταν εκτός ο μόνιμος μπακ Κίτσιου αλλά και ο Σαλπιγγίδης φυσικά για λόγους ξεκούρασης και διαχείρησης του ρόστερ για τα πολλά παιχνίδια που έρχονται.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και μόλις στο 11' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με μια εξαιρετική ενεργεια του Λούκας και άψογο τελείωμα. Ο πανθρακικός ήταν κακός και δεν πίεσε τον ΠΑΟΚ καθόλου φτάνοντας στην λήξη του ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να κρατάει εύκολα το 0-1.Με την έναξη του δεύτερου ημιχρόνου Τζαβέλλας και Στοχ έπαιξαν ένα πολυ ωραίο τριγωνάκι με τον δεύτερο να βγάζει μια σέντρα ακριβείας στην καρδιά της περιοχής του πανθρακικού όπου εκεί βρισκοταν ο Λούκας που τελείωσε την φάση κάνοντας το 0-2.Προς το τέλος σε μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του πανθρακικού ο Εμπο έστειλε την μπάλα σε λάθος δίχτυα και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου.
 
Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε στην νίκη ικανοποιόντας τους 4 χιλιάδες φίλαθλους που τον ακολούθησαν στην όχι και τόσο δύσκολη όπως αποδείχθηκε αναμέτρηση. Από την ομάδα ξεχώρισε ο Λούκας που ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι, ο Κατσουράνης που ήταν αλάνθαστος αλλά και ο Τζαβέλλας που έδειξε οτι είναι έτοιμος όποτε χρειαστεί.Συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία και ευχόμαστε να περάσει νικηφόρα η σειρά αγώνων που έρχεται με Καρδιτσα για το Κύπελλο ,με το εργοτέλη ,με την μακάμπι για το ουέφα ώστε να πάμε στο ντέρμπυ με τον ολυμπιακό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υ.Γ Γρήγορα στο σπίτι του ευχόμαστε να επιστρέψει ο οπαδός της ομάδας που έπεσε από τα κάγκελα και βρίσκεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε κρισημη κατάσταση.

Υ.Γ Rest in Piece Lou Reed..

πηγη: ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *