Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Π.Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα

Νέα διαμάχη με το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εγκληματική ομάδα. 

«Εγώ δεν διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Απ.Τζιτζικώστα.

«Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι όλα εκείνα τα στελέχη, όπως ο κ. Τσουκάτος, όπως ο κ. Μαντέλης, όπως ο κ. Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες... Γιατί τους καλύπτανε;» είπε, για να συμπληρώσει:.

«Εάν ρωτήσετε τον ελληνικό λαό, και ιδίως τους ανθρώπους που τους ξεγέλασε το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι άνεργοι, οι περισσότεροι θα σας πουν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Και δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ή κάποια στελέχη τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εγκλήματα. Εννοώ εκείνους που συγκαλύπτουν.» 

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

«Ο κ. Βενιζέλος στην Εξεταστική για τους TOR-M1 έλεγε ότι οι αριθμοί λογαριασμού όπου έπαιρνε τις μίζες ο Τσοχατζόπουλος ήταν αριθμοί τηλεφώνου. Ο Βενιζέλος το έλεγε. Ο Βενιζέλος υπέγραψε τον νόμο για τα υποβρύχια. Και έρχεται μετά τον Οκτώβριο, αφού υπέγραψε σαν υπουργός Εθνικής Άμυνας το νόμο για τα υποβρύχια, και φέρνει άλλη τροπολογία, που απαλλάσσει από τις ευθύνες τους Γερμανούς σε έρευνα του ΣΔΟΕ» είπε.

Αναφορικά με την πρόκληση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστας σε στελέχη της ΧΑ, ο κ. Καμμένος είπε πως ο κ. Τζιτζικώστας ακολούθησε το πρωτόκολλο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι «προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».



Πηγή: in.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *