Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βροχή και θέατρο ήταν η φετινές εκδηλώσεις της 4ης δημοτικής κοινότητας (pics)

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις της 4ης δημοτικής κοινότητας με τραγούδια την πρώτη μέρα και ένα εκκλησιαστικό θέατρο την τρίτη μέρα.
Οι εκδηλώσεις της δεύτερης ημέρας αναβληθήκαν λόγω βροχής. Την πρώτη ημέρα (Κυριακή 29/9) πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με έντεχνο και ελαφρολαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε το ΩΔΕΙΟ ΣΥΝΘΕΣΗ. Την τρίτη ημέρα (Τρίτη 1/10) παρουσιάστηκε το έργο του Δ. Ψαθά «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων των Ιερών Ναών Αγίας Κυριακής και Αγίας Μαρίνης.

Την πρώτη μέρα και λόγω ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές ήταν παρόντες όλοι οι αντιδήμαρχοι και το Δ.Σ. του δήμου Θεσσαλονίκης με πρώτο το Γιώργο Αρβανίτη Αντιδήμαρχο Οικονομικών και αυτό λόγω εντοπιότητας.

Σχετικά με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας στην Αλάνα της Τούμπας πράγματι τα παιδιά του συγκροτήματος μας εντυπωσίασαν και οι χιλιάδες κάτοικοι της Τούμπας που ήταν παρόντες μαζί με το τραγούδι χόρεψαν και ξέχασαν για λίγο το Μνημόνιο και τα προβλήματα σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

Την εκδήλωση όπως πάντα παρουσίασε ο Γραμματέας του Συλλόγου Κατοίκων Τούμπας δημοσιογράφος Χρήστος Γιασκουλίδης παρουσία του προέδρου και πρώην Αντιδημάρχου Ανέστη Αναστασιάδη. Αρχικά την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος κυρία Σοφία Σαμαρά και ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού. Ήταν η πρώτη εκδήλωση με την απουσία του πρώην προέδρου της 4ης δημοτικής κοινότητας Δημήτρη Κανάκη που μας άφησε πρόωρα.

Την τρίτη μέρα και ξανά λόγω καιρού η εκδήλωση με τη θεατρική παράσταση του Δ.Ψάθα «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου όπου είχε μεγάλη επιτυχία και εντυπωσίασε τον κόσμο. Η παράσταση έγινε από ερασιτέχνες ηθοποιούς της περιοχής της Τούμπας με την παρουσία όπως πάντα των δυο παπάδων των δυο εκκλησιών που ενημέρωσαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση με ιδιαίτερη μνεία στο κύριο Φωτιάδη… 
 



 

Ρεπορτάζ
Νέα Τούμπας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *