Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η αγανακτισμένη Σκορδέλη τους «μαγεύει» - Ο Παυλόπουλος παίρνει το μέρος της και ο Κακλαμάνης την ψήφο της (vid)

«Μα είναι επιχειρηματολογία τώρα αυτό;», αναρωτιέται και δικαίως ο υποψήφιος τότε για τη Δημαρχία της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης ακούγοντας την Αθηναία Θέμις Σκορδέλη να απαριθμεί τα προβλήματα της γειτονιάς της και να εξανίσταται με τους ψηφοφόρους από το Αφγανιστάν που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα φορώντας σεντόνια και κεσέ στο κεφάλι. Όλα αυτά συμβαίνουν
προεκλογικά για το Δήμο της Αθήνας. Ωστόσο, οι θέσεις του κ. Κακλαμάνη βρίσκουν την κ. Σκορδέλη τόσο σύμφωνη που αναφωνεί: «μπράβο και ξανά μπράβο».




Τα χρόνια πέρασαν η Θέμις Σκορδέλη, μέλος της Χρυσής Αυγής, σήμερα κατηγορείται για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας, της κατοχής κροτίδων και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος της και άλλες κατηγορίες για αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Αλλά και νωρίτερα ως καλεσμένη του Κώστα Χαρδαβέλα η κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα κερδίζει τη στήριξη του τότε υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο που δεν βρίσκει τίποτα ακραίο στα λόγια της και μαλώνει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει ταμπέλες αποκαλώντας την «χρυσαυγίτισσα».







Πηγή: AthensVoice

4 comments:

  1. την ειδες την συνεχεια μ....α Παυλόπουλε??? την ειδες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κλωσσάς αυγα φιδιού μην περιμένεις να βγουν αηδόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι όχι!Είναι ψέμα.Και φυσικά αυτά τα βίντεο δεν θα παίξουν πουθενά σε κανένα δελτίο.Και θα συνεχίσουν να "αναρωτιούνται γιατί είχε ανεβεί η Χ.Α και ποιος έφταιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *