Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νέο συγκλονιστικό βίντεο: Η 4χρονη Μαρία σε γλέντι στον καταυλισμό Φαρσάλων (vid)

Τo γύρο του κόσμου κάνει ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο με πρωταγωνίστρια τη 4χρονη Μαρία, η υπόθεση της οποίας έχει σοκάρει όλη την υφήλιο.


Μετά το συγκλονιστικό βίντεο που έδωσαν στις αρχές οι δύο τσιγγάνοι που εμφανίζονταν ως οι γονείς του ξανθού αγγελουδιού με τα πράσινα μάτια, η Daily Mail φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο που δείχνει τη μικρή Μαρία να χορεύει στην πίστα μαζί με ένα ζευγάρι σε γλέντι στον καταυλισμό Φαρσάλων. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά «χρησιμοποιούσαν την μικρή ως αρκούδα που χορεύει για να μαζεύουν λεφτά»

Όπως βλέπετε, το κοριτσάκι φοράει μία ροζ φόρμα και έχει τα μαλλιά της πιασμένα, ενώ δείχνει «χαμένη».
Το συγκεκριμένο το βίντεο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, τραβήχτηκε πριν τρεις εβδομάδες.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ξανθιά κοπέλα με το μαύρο φόρεμα που χορεύει μαζί με το τετράχρονο αγγελούδι είναι η 21χρονη Μαρία, εγγονή του αρχηγού της φυλής των Ρομά.


«Η μητέρα της την έστειλε μαζί μας στην πίστα. Της άρεσε να χορεύει, δεν της συμπεριφέρονταν άσχημα», είπε η ίδια στην βρετανική εφημερίδα.

Κάντε κλικ και δείτε το νέο συγκλονιστικό βίντεο…

πηγη:news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *