Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αυτό είναι το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που ζήτησε εξέταση DNA για την Μαρία των Ρομά


O Ιάκωβος Τρικαλίδης και η σύζυγος του Βέρα Τρικαλίδου, οι οποίοι είχαν χάσει το νεογέννητο παιδί τους το 2009, ζήτησαν να υποβληθούν σε εξετάσεις DNA για να διαπιστώσουν κατά πόσον η μικρή Μαρία είναι το χαμένο αγγελούδι τους, καθώς ταιριάζουν τόσο η ηλικία όσο και τα χαρακτηριστικά.

Να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης εξαφάνισης του παιδιού τους, καθώς πιστεύουν ότι έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών, ζητά ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης Dna που έδειξε ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων δεν είναι δικό τους παιδί.

H εξέταση DNA έγινε και παρότι βγήκε αρνητική, το ζευγάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης.

Το ζευγάρι καταγγέλλει πως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν τους επέτρεψαν να δουν το νεκρό παιδί τους, ισχυριζόμενοι ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης. Ωστόσο, επειδή η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης οι γονείς ζήτησαν εκταφή της σωρού για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι το φέρετρο του παιδιού τους ήταν άδειο.

Την ίδια στιγμή δείγματα DNA γονέων από τουλάχιστον επτά χώρες έχουν αποσταλεί στα ελληνικά εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες, με γονείς που ζητούν να μάθουν αν η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί.


πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *