Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Χυδαίες μπίζνες με τον ανθρώπινο πόνο: Δουλέμπορος μετέφερε πρόσφυγες μέσα σε μπετονιέρα (φωτογραφίες)

Ένας δουλέμπορος, ηλικίας 66 ετών, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας. Ο 66χρονος μετέφερε στο εσωτερικό μια μπετονιέρας 30 πρόσφυγες, 21 εκ των οποίων είναι Σύροι και 9 είναι Σομαλοί. Μεταξύ αυτών ήταν επτά γυναίκες και πέντε ανήλικοι από 4 έως 15 ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η μπετονιέρα, μέσα στην οποία βρισκόταν ο 66χρονος, εντοπίστηκε περίπου στις 15:30 της Κυριακής, ενώ οι τριάντα οι 30 πρόσφυγες βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο λίγο παρακάτω. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 66χρονος είχε παραλάβει, νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, τους πρόσφυγες από το Σουφλί Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρει, κρυμμένους στο εσωτερικό της μπετονιέρας, σε περιοχή της Αθήνας, έναντι χρηματικού τιμήματος 4.000 ευρώ που θα λάμβανε από κάποιο Σύρο, μετά από την άφιξη στην πρωτεύουσα.
Ο 66χρονος αποβίβασε τους πρόσφυγες στο συγκεκριμένο χώρο, λόγω ισχύς απαγορευτικού κίνησης φορτηγών οχημάτων, επί του Εθνικού Οδικού δικτύου, με σκοπό να τους επιβιβάσει εκ νέου με την λήξη του απαγορευτικού στις 21:00 και να τους μεταφέρει στην Αθήνα.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η μπετονιέρα του 66χρονου, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Δείτε φωτογραφίες της μπετονιέρας :







πηγή:koutipandoras.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *