Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δείτε την κούκλα γυμνάστρια - κόρη του Μπατίστα!

Ο αθλητισμός είναι όλη της η ζωή. Προφανώς, η Ελεάννα Μπατίστα, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρία Γκουσέτη, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το DNA της.



Ντρίπλες και γκολ ο μπαμπάς στα γήπεδα, ζούμπα και πιλάτες η κόρη του, η οποία λατρεύει τη γυμναστική. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και διδάσκει κολύμβηση σε μικρά παιδιά.



«Από τεσσάρων χρόνων ασχολούμαι με τον αθλητισμό», δηλώνει στο Real.gr η όμορφη γυμνάστρια, που έχει τελειώσει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τότε της άρεσε να κολυμπά και, παράλληλα, έκανε μπαλέτο. Για έντεκα ολόκληρα χρόνια ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό ως μέλος της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Αργυρούπολης, ενώ λίγο καιρό μετά πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Βουλιαγμένης.



Σήμερα, αν και μόλις 26 χρόνων, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής εργάζεται στα γυμναστήρια pilates by mandy στα νότια προάστια, τα οποία ανήκουν στη γνωστή γυμνάστρια Μάντη Περσάκη, που είναι πολύ καλή της φίλη. Μαζί της κάνει όνειρα για το μέλλον στα επαγγελματικά της, αφού δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει και εκείνη επιχειρηματίας αποκτώντας το δικό της γυμναστήριο. Παράλληλα, η Ελεάννα είναι προπονήτρια κολύμβησης στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης σε παιδάκια.



«Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό», παραδέχεται και με καμάρι λέει πως έχει πάρει δίπλωμα ναυαγοσωστικής. Τα όνειρά της για το μέλλον έχουν πάντα ως κοινό παρονομαστή τον χώρο της άθλησης και της γυμναστικής: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι είτε να ασχοληθώ καθαρά με τη γυμναστική είτε να βρίσκομαι μέσα σε μία πισίνα και να διδάσκω σε παιδιά κολύμβηση. Μου αρέσουν πολύ και θεωρώ ότι έχω έναν κοινό κωδικά επικοινωνίας με τα παιδιά. Μπορώ να τα προσεγγίζω. Εχω τον τρόπο μου».



«Δεμένη» με τον πατέρα της

Στην περίπτωση της Ελεάννας ισχύει αυτό που λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Η νεαρή κόρη του Ντανιέλ Μπατίστα μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα, παρακολουθώντας και εμψυχώνοντας τον πατέρα της σε κάθε ποδοσφαιρικό του αγώνα.



«Ο πατέρας μου είναι χαρούμενος που επέλεξα να ασχοληθώ με τη γυμναστική, άλλα και γενικά με αυτόν τον τρόπο ζωής», αποκαλύπτει η Ελεάννα, και συνεχίζει: «Εχει μεγάλη πείρα στον χώρο του αθλητισμού και τον συμβουλεύομαι πάντα, γιατί πιστεύω ότι είναι σωστός σε όσα μου λέει». Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και οι δυο τους πολύ δεμένοι. «Με τον πατέρα μου είμαστε και φίλοι. Πάντα είναι δίπλα μου, έχουμε έναν δικό μας κώδικα επικοινωνίας».



Ο έρωτας στη ζωή της

Στην προσωπική της ζωή η όμορφη Ελεάννα δεν είναι μόνη. Εδώ και τρία χρόνια της έχει κλέψει την καρδιά ο γοητευτικός πολίστας Ευάγγελος Δουδέσης, ο οποίος όμως, λόγω υποχρεώσεών του με την ομάδα του Polar Bears, ζει τον περισσότερο καιρό στην Ολλανδία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Λίγο καιρό μετά το φλερτ του Ευάγγελου στην Ελεάννα απέδωσε και εκείνη έγινε το κορίτσι του. Μάλιστα, στον χώρο του αθλητισμού θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.



«Είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει και με καταλαβαίνει, προς το παρόν όμως δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», δηλώνει με ειλικρίνεια η Ελεάννα, και εξηγεί: «Είμαι άνθρωπος που θέλω να πατάω γερά στα πόδια μου πριν αποφασίσω να κάνω οικογένεια. Ομως, με τον Ευάγγελο περνάμε καλά, αν και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ολλανδία για τις υποχρεώσεις του με την ομάδα στην οποία παίζει».

ΠΗΓΗ: real

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *