Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γκάφα Τζαμτζή: “Φαινόμαστε μ..κες να πούμε”

Ένταση και βαβούρα επικρατούσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την άρση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του προεδρείου και των ψηφολεκτών. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής που εκτελούσε καθήκοντα ψηφολέκτη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και το χειρότερο είναι πως δεν κατάλαβε πως το μικρόφωνο του ήταν ανοιχτό.

Ετσι ο κ. Τζαμτζής, φορτισμένος από την ένταση της διεξαγωγής της ψηφοφορίας ακούστηκε να λέει: «λοιπόν τώρα ναι! Φαινόμαστε μ@@@@@ς να πούμε».

Φανερά εκνευρισμένος ήταν και ο προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν σταμάτησε να κάνει παρατηρήσεις για τα πηγαδάκια που είχαν σχηματιστεί από βουλευτές, αλλά και γιατί έκαναν βόλτες μέσα στην αίθουσα εμποδίζοντας, όπως έλεγε ο κ.Τραγάκης την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Δείτε το βίντεο:



πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *