Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ένας κρυμμένος παράδεισος μέσα σε ένα σπήλαιο!

Σπήλαιο-αποκάλυψη στην Κίνα - Δείτε τις φωτογραφίες

Σπηλαιολόγοι και εξερευνητές ανακάλυψαν ένα σπήλαιο τόσο μεγάλο που έχει το δικό του σύστημα καιρού, με σύννεφα και ομίχλη μέσα στις επιμέρους σπηλιές, στην επαρχία Chongquing της Κίνας.

Το θαύμα της φύσης, όπως το χαρακτηρίζει η Daily Mail, προκάλεσε δέος στην ομάδα των περίπου 15 εξερευνητών, ενώ ένας εξ αυτών- σπηλαιολόγος και φωτογράφος- δεν σταμάτησε να αποτυπώνει στο φακό του κάθε εντυπωσιακή γωνιά.

«Ορισμένες από τις σπηλιές είχαν στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί από ανθρακωρύχους, αλλά δεν είχε γίνει ποτέ πλήρης εξερεύνηση του σπηλαίου», εξήγησε στη Daily Mail ο Robbie Shone.

«Όλα τα κύρια περάσματα ήταν βαθιά κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και δεν είχαν βγει στο φως ποτέ ξανά», δήλωσε, «είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή να ξέρεις πως είσαι ο πρώτος που πατάει το πόδι του κάπου και να μην γνωρίζεις τι θα βρεις ή τι θα ανακαλύψεις…»

Ο Shones ήταν ενθουσιασμένος με το εσωτερικό σύστημα καιρού του σπηλαίου, « δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε, «πυκνά σύννεφα και ομίχλη κάλυπταν το πάνω μισό του σπηλαίου»

Δείτε τις φωτογραφίες...



















 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *