Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Επεκτείνεται το «Εισιτήριο Υγείας» - Θα καλύπτει και προστατευόμενα μέλη

 Την επέκταση του «εισιτηρίου υγείας», σε μεγαλύτερο αριθμό έμμεσων μελών προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

 Πρόκειται για το πρόγραμμα ελεύθερης πρόσβασης σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για πολίτες που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, στο οποίο πλέον θα περιλαμβάνονται ως δικαιούχοι και τα προστατευόμενα μέλη των πρώην άμεσα ασφαλισμένων που δεν υπήρξαν κατά το παρελθόν ασφαλισμένα (ανασφάλιστοι νέοι σύζυγοι, απόκτηση τέκνων κλπ.). Οι αιτήσεις των προστατευόμενων μελών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). 

 Μέχρι στιγμής για το Πρόγραμμα Health Voucher, έχουν υποβληθεί 31.800 αιτήσεις και έχουν εκδοθεί 20.400 vouchers.


Πηγή: Lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *