Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και η Θέμις Σκορδέλη

Οκτώ φορές έχει αναβληθεί παλαιότερη δίκη της «αγανακτισμένης» του Αγίου Παντελεήμονα
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε αργά χθες το βράδυ η Θέμις Σκορδέλη. 

H ΕΛ.ΑΣ., από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, την εντόπισαν χθες και την συνέλαβαν. 
Η 50χρονη, γνωστή και από τη δράση της στον Άγιο Παντελεήμονα, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η Θέμις Σκορδέλη έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα Μέσα λόγω της δράσης της στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Μάλιστα, ήταν και υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄ Αθηνών, τον Ιούνιο του 2012.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι της, βρήκαν και κατέσχεσαν σημειώσεις με ονόματα, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία μεταναστών, έντυπο υλικό της ΧΑ, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 145.000 ευρώ. 

Η Σκορδέλη πάντως έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, αλλά η δίκη έχει αναβληθεί οκτώ φορές! Η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής της έχει οριστεί στις 22 Ιανουαρίου του 2014.


πηγή:Newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *