Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο:Eπιβεβαίωση για τα 4.000 όπλα και τον Αναστάσιο Πάλλη που πρόσφατα αγόρασε μεγάλο μέρος της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Πλήρης επιβεβαίωση του HOT DOC, αναφορικά με τα 4.000 όπλα και τον εφοπλιστή Αναστάσιο Πάλλη, αποτελεί το έγγραφο το οποίο έφτασε χθες στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πρόκειται για έγγραφο φωτιά, που δημοσιεύει σήμερα η Καθημερινή, του άλλοτε συνεργάτη του καταζητούμενου εφοπλιστή, Έντουαρντ Στέισι, το οποίο αποκαλύπτει διακίνηση από τον Αναστάσιο Πάλλη μεγάλης ποσότητας πολεμικών όπλων. Πιο αναλυτικά, ο πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού είχε καταθέσει τον περασμένο Απρίλιο στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ότι ο Αναστάσιος Πάλλης είχε αποθηκεύσει σε χώρο στο Κορωπί 4.000 αυτόματα πολεμικά τυφέκια, τύπου G3, AK47 (καλάσνικοφ) κ.ά.

Μάλιστα ο δικηγόρος του κ. Στέισι, Χρήστος Παπαγρηγορίου ζητεί να συσχετιστεί η δικογραφία του Αρείου Πάγου με τη Χρυσή Αυγή, με την κατάθεση του κ. Στείσι για τα 4.000 όπλα και τον κ. Πάλλη.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το HOT DOC, για τα όσα αποκαλύπτει στο τεύχος που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα από την Πέμπτη 29/09/2013. Το HOT DOC Έθετε μάλιστα συγκεκριμένα ερωτήματα για το που ακριβώς βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα όπλα καθώς επίσης και αν έχουν οπλίσει κάποιους.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι η εφημερίδα Καθημερινή δεν κάνει καμία αναφορά στην αποκάλυψη του ΗΟΤ DOC, παρά το γεγονός ότι εδώ και μια βδομάδα το σχετικό τεύχος βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι η εφημερίδα, αποκρύπτει ότι ο κ. Πάλλης είναι μέτοχος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εάν συσχετιστεί τελικά η υπόθεση των 4.000 όπλων με αυτή της Χρυσής Αυγής, τότε τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή σε ότι αφορά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

πηγή:HotDoc

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *