Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Στην κορυφή του τέταρτου υψηλότερου βουνού της Ελλάδας ο ορειβατικός σύλλογος Αριδαίας!

Την κορυφή του τέταρτου υψηλότερου βουνού της Ελλάδας κατέκτησαν τη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αριδαίας... Η πολυμελής αποστολή ξεκίνησε από το χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων από όπου είχε διανυκτερεύσει το Σάββατο και πραγματοποιώντας μία απαιτητική πεζοπορία έφτασε στην υψηλότερη κορυφή του όρους Γράμμου, Τσούκα Πέτσικ (2520 μ.). (φώτο)
 
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη ποδηλασία στο Βέρμιο αναβάλλεται και στη θέση της θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στο μοναστήρι του Αγ. Ιλαρίωνα στους Προμάχους Αλμωπίας. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη διάρκειας περίπου 2,5 ωρών και αποτελεί ιδανική διαδρομή για νέα μέλη και αρχάριους.
 
Επίσης την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 11:30 ώρα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Χρήστος Τζώτζης: 6980173410
Ισίδωρος Ιωαννίδης: 6976979137

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 20:30 μ.μ. - 23:30 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *