Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες από τα ευρήματα στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα [pics]


Φωτογραφίες από τα ευρήματα στη μεζονέτα του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ακόμα και μπουκάλια κρασιού με τη μορφή του Μπενίτο Μουσολίνι φύλαγε στο σπίτι του ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Εκτός από τα όπλα - ένα πιστόλι 9 mm LUGER και ένα εξάσφαιρο περίστροφο COLT 38 Special - που κατείχε παράνομα, στη μεζονέτα του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν επίσης, άδεια μπουκάλια κρασιού με τον Μουσολίνι στην ετικέτα, να χαιρετά ναζιστικά, φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί, σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό των ναζί και κράνη με τα διακριτικά των SS και τη σβάστικα.

Βρέθηκαν ακόμη ένα DVD για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, με το πουλί της Χούντας στο εξώφυλλο, μία ξιφολόγχη συνολικού μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ., σιδερογροθιά, 75 δισκέτες Η/Υ, καθώς επίσης Ευαγγέλια παλαιού τύπου, για τα οποία ερευνάται αν εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων.


Πηγη: iefimerida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *