Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: Ο Χίτλερ έκανε προπόνηση με βαράκια για να μπορεί να χαιρετάει συνέχεια ναζιστικά

Γόνος εύπορης οικογένειας, με εμφανείς ψυχώσεις, αλλά και «τζίρο» εκατομμυρίων μάρκων από το «πόνημά» του «Ο Αγών μου» είναι μερικά από τα νέα στοιχεία που
φέρνει στο φως μια καινούργια βιογραφία για τον Αδόλφο Χίτλερ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, ιστορικό Φόλκερ Ούλριχ, ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας δεν ήταν ούτε από φτωχή οικογένεια ούτε ζούσε ασκητικά όπως ισχυρίζονταν από το περιβάλλον του, αλλά και προηγούμενοι βιογράφοι.

Το βιβλίο, που αποδομεί αρκετούς μύθους για τον αρχηγό του Γ' Ράιχ, ενώ καταγράφει την καταγωγή του από εύπορη μεσοαστική οικογένεια.

Επίσης, λάτρευε τα πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ τα έσοδα από το βιβλίο του «Ο Αγών μου» ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια μάρκα.

Το πιο εντυπωσιακό από τα νέα στοιχεία είναι η αποκάλυψη ότι ο Αδόλφος Χίτλερ έκανε προπόνηση κάθε πρωί με βαράκια για να σηκώνει για περισσότερη ώρα το δεξί του χέρι στον περίφημο ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο Ούλριχ υποστηρίζει ακόμη ότι ο Φύρερ ήταν δημαγωγός, ρήτορας με απίστευτες υποκριτικές ικανότητες και άλλαζε ρόλους ανάλογα με την περίσταση.

Η νέα αυτή βιογραφία αποσκοπεί στο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την προσωπικότητα του δικτάτορα και να εξηγήσει πώς κατάφερε να αναρριχηθεί, αξιοποιώντας την ικανότητά του για αυτοπροβολή.





Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *