Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Έκανε πάρτυ γενεθλίων ντυμένη καουμπόισσα!

Πάρτυ για να γιορτάσει τα 90 της χρόνια έκανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε κτήμα της Κορινθίας το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου. Ποιους κάλεσε, το ντύσιμό της που σχολιάστηκε, και όλα όσα έγιναν!

Η πρώην σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έκλεισε τα 90 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει μ' ένα ξεχωριστό πάρτυ, το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, στο Κτήμα Μαργαρίτα, στην παραλία της Κάτω Αλμυρής στην Κορινθία.

Σωστή καουμπόσια με τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, ντυμένη καουμπόισσα με τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο, άφησε άφωνους τους 200 καλεσμένους της, όταν πήρε ξαφνικά το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα αμερικάνικο ρομαντικό κάντρι τραγούδι.

Σουβλάκια, μπύρες και άφθονο κρασί στο πάρτυ της Μαργαρίτας

Το πάρτυ τα είχε όλα! Αμερικανικά κι ελληνικά τραγούδια, σουβλάκια, μπύρες, κρασί, σαλάτες, φρούτα αλλά και ...πολύ κέφι και πολιτική συζήτηση!

Οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές ενώ δόθηκε εντολή στους διοργανωτές να μην κληθεί κανένας πολιτικός, εκτός από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Δ. Κρεμαστινό ο οποίος ήταν γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου.

Απουσίαζε ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πήγε στο πάρτυ της μητέρας τους καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό. Ούε η σύζυγός του Άντα όμως πήγε. Πήγαν όμως οι κκ Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου καθώς και τα "Αντρικάκια", όπως αποκαλούν χαϊδευτικά τα εγγόνια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Έγραψε βιβλίο με τίτλο "Γυναίκα Πολιτικού"

Στο πάρτυ, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ανακοίνωσε πως έγραψε βιβλίο με τίτλο "Γυναίκα Πολιτικού", το οποίο θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αμερική και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ίδια διάβασε κι ένα απόσπασμα στο οποίο περιγράφει πώς ως φεμινίστρια χειρίστηκε τα αισθήματά της με τον Ανδρέα.

Τέλος, η Μαργαρίτα Παπανδρέου αφού άκουσε το "happy birthday" από τους καλεσμένους με τη συνοδεία της ορχήστρας έσβησε το ένα κερί που είχε η τούρτα της.



Πηγή: Yahoo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *