Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τι πρόλαβε να πει στους γιατρούς ο 29χρονος τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας πριν μπει στο χειρουργείο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 29χρονος τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας που υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς». Τι πρόλαβε να ψελλίσει στους γιατρούς για την επίθεση έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 29χρονος φέρει τραύμα από σφαίρα που έχει χτυπήσει το κεφάλι κι έχει φθάσει μέχρι τη σπλήνα, με τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού να είναι πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

«Καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε», ήταν τα λόγια που πρόλαβε να πει στον γιατρό που τον παρέλαβε στο νοσοκομεί



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *