Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος πρίγκιπας στον κόσμο: Πανέμορφος και με καλλιτεχνικές ανησυχίες (pics)

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να γίνει πριγκίπισσα ενώ πολλές έχουν μεγαλώσει με την ταινία της Ντίσνεϊ Αλαντίν περιμένοντας τον ευγενικό πρίγκιπα από την Ανατολή. Ωστόσο τα όνειρα αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να ταξιδέψετε μέχρι το μαγευτικό Ντουμπάι.

Ο 32χρονος Χαμνταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, είναι γιος του Σεΐχη του Ντουμπάι και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες πρίγκιπες στην Ανατολή αλλά και παγκοσμίως.

Γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου του 1983 είναι ο δεύτερος γιος από τα 23 παιδιά του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και ο επίσημος Πρίγκιπας του Ντουμπάϊ.

Τελείωσε το σχολείο Αρρένων Ρασίντ στο Ντουμπάι και στη συνέχεια σπούδασε Πολιτικές επιστήμες στη Σχολή του Ντουμπάι, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στην Μεγάλη Βρετανία όπου αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σαντχαρστ αλλά και από την Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics)

Επίσης, εκτός από πρίγκιπας και αδιαμφισβήτητα πανέμορφος, οι κοντινοί του άνθρωποι κάνουν λόγο για μία ευγενική ψυχή που αγαπάει τα παιδιά λατρεύει την ιππασία και έχει διεθνώς αναγνωρισμένες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Χαμνταν είναι επίσης γνωστός στον λαό του και ως Φάτζα, το ψευδώνυμο με το οποίο υπογράφει τις πολυβραβευμένες συλλογές ποιημάτων που εκδίδει.










Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *