Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

2ο ετήσιο συνέδριο: Ο ρόλος των νέων αγορών στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

Εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετέχουν στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού που οργανώνει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, από 9:30 π.μ.- 5 μ.μ., στην αίθουσα «CORONA», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo.

Το συνέδριο με θέμα <Ο ρόλος των νέων αγορών στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού> θα ανοίξουν η κ. Gülberk Asyapar, Διευθύντρια του τμήματος εταιρικών υποθέσεων της TURSAB ( Ένωση Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας ), με θέμα “Ελληνοτουρκικές τουριστικές σχέσεις και ευκαιρίες για συνεργασία” και ο κ. Αχιλλέας Λογοθέτης , εκπρόσωπος του τμήματος Business Listings του Trip Αdvisor, με θέμα “Trip Αdvisor προς Ξενοδόχους: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα ως συγκριτικό πλεονέκτημα”.

Το Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσωπεί ο κ. Σπύρος Πέγκας, Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, ο οποίος κατά την ομιλία του θα αναφερθεί στα νέα τουριστικά προϊόντα ως δημιουργοί νέων τουριστικών αγορών. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι επίσης ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣETE (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) με θέμα “Μεθοδολογικές προσεγγίσεις και προσδοκίες από τις νέες αγορές”, η κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, Αντιπρόεδρος HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), με θέμα “Επαναπροσδιορισμός των συνεδριακών προορισμών”, ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Marketing, με θέμα “ Εικόνα, Ταυτότητα και Marketing στο μελλοντικό περιβάλλον των επιχειρήσεων φιλοξενίας”, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, Δημοσιογράφος από τα < Όμορφα Ταξίδια >, με θέμα “Δημοσιογραφία: Πώς βοηθά στην ανάπτυξη των νέων αγορών του Ελληνικού Τουρισμού ”, η κ. Βίκυ Καρατζαβέλου, Διευθύντρια Σύνταξης του TravelDailyNews Greece & Cyprus, με θέμα “Οι άγνωστες και πολλά υποσχόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας” και ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος, Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, με θέμα “Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μοχλός της τουριστικής ανάπτυξης”.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «Philoxenia», 21 - 24 Νοεμβρίου 2013 εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για αίτηση συμμετοχής στο e-mail: info@hotelmanagers.gr.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *