Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Και όμως δεν είναι μοντάζ: Δείτε τι απίστευτο απάντησε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση για την ανεργία (video)!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η «ατάκα» του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για το WiFi. Η συγκεκριμένη δήλωση εκ στόματος πρωθυπουργού , δηλαδή ότι το έχει μελετήσει και δεσμεύεται μέσα στον επόμενο χρόνο ότι όλη η Ελλάδα θα έχει ελεύθερο WiFi, ήταν απάντηση σε ερώτηση του Γιάννη Πρετεντέρη για τους τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων που έχει φτάσει το 60%!
Αυτό που πραγματικά εννοούσε ο Αντ. Σαμαράς ήταν ότι θα η κυβέρνηση θα παρέχει διευκόλυνση στους νέους μέσα από το δωρεάν WiFi να γίνουν με τη σειρά τους οι νέοι Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να φέρουν την ανάπτυξη στη χώρα και να βγουν οι ίδιοι από την ανέχεια και τη φτώχεια.

Από το ατόπημα του πρωθυπουργού μπορεί να καταλήξει κανείς σε δύο βασικά συμπεράσματα. Το πρώτο είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει ιδέα πώς να βοηθήσει τους νέους που μαστίζονται από την ανεργία και την ανέχεια, με αποτέλεσμα η χώρα να βυθίζεται και να κοιτά τη νεολαία της να προσπαθεί να γατζωθεί από ένα… ρούτερ και ένα μάτσο καλώδια για να μην πνιγεί. Το δεύτερο και δυστυχώς πιο ανησυχητικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς έχει ουσιαστικά καταργήσει τον πολιτικό διάλογο και τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς σε μία προσπάθεια να μην «στριμώχνεται» πολιτικά, αφού έχει ξεχάσει το δρόμο προς τη Βουλή, κατάφερε να εκτεθεί στο πανελλήνιο μέσα από το φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον του MEGA, το οποίο επέλεξε για να αποφύγει τη σκληρή κριτική και τις «απαγορευμένες» ερωτήσεις.

Υ.Γ. Όχι βέβαια ότι ο κ. Πρετεντέρης δεν στρίμωξε ανελέητα στα σχοινιά τον πρωθυπουργό…

Δείτε το video:




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *