Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μια Αρδαιώτισσα ΠΑΟΚτσου στην Τουμπα! (pics)

Aπό μικρό κορίτσι «κολλημένη» με το ασπρόμαυρο. Καψούρα μεγάλη. Τρέλα, πάθος και αγάπη. Της έχει «κλέψει» την καρδιά, το μυαλό και πρόσφατα και το σώμα αφού το τατουάζ με το «G4″ θα είναι για πάντα στο κορμί της. Ποιος; Ο ΠΑΟΚ φυσικά!

«H ΠΑΟΚΑΡΑ» όπως μας είπε όταν την ρωτάνε τι ομάδα είναι.

Η Ελενα Τουμανίδου μοντέλο του επαγγελματία και καταξιωμένου φωτογράφου Αλέξανδρου Καρπά είναι από την Αριδαία και από μικρή φανατική ΠΑΟΚτσού καθώς και όλη η οικογένεια της είναι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Στους αγώνες βρίσκεται πάντα στο θρυλικό πέταλο της 4 ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ και από πάντα είχε όνειρο να φωτογραφηθεί στον «ΝΑΟ» της Τούμπας.

«Όταν πάτησα το χορτάρι, ένοιωσα δέος. Ειναι απίστευτο συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Ανατρίχιασα ολόκληρη. Το μόντελινγκ είναι το πάθος μου και ο ΠΑΟΚ η τρέλα και καψούρα μου και πλέον ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα χάρη και στον φωτογράφο μου Αλέξανδρο Καρπά»

Αγαπημένοι παίκτες της Ελενας; «Όλοι όσοι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι αγαπημένοι !Ισως να ξεχωρίζω λίγο παραπάνω τους Σαλπιγγίδη, Χακόμπο και Κατσουράνη», μας λέει η όμορφη μελαχρινή Ελενα που δίνει μία διαφορετική και φυσικά σέξυ…νότα στην ούτως ή άλλως όμορφη φετινή εμφάνιση του Δικεφάλου.

Ενα από τα ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Το περσινό 4-1 με τον Αρη στη Τούμπα όπου βάλαμε εντυπωσιακά γκολ αλλά και το ματς με τη Τότεναμ που πήραμε σπουδαία νίκη στο Λονδίνο».

Δείτε τις  φωτογραφίες:


πηγή:inpaok.com



5 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *