Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Επιστροφή στις νίκες για τους παίδες του Πανεδεσσαϊκού

Επιστροφή στις νίκες για το παιδικό του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ την περασμένη Κυριακή στο Άσπρο με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό.

Οι Εδεσσαίοι αθλητές ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο με διαφορά έξι πόντους.


Η εικόνα του ματς άλλαξε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όπου η καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και οι σωστές επιθετικές επιλογές έδωσαν άλλον αέρα στους αθλητές του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.


Η σκληρή άμυνα της τελευταίας περιόδου κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από το καλάθι της Έδεσσας και σε συνδυασμό με την ευστοχία έξω από τα 6,75 έδωσε μαξιλαράκια ασφαλείας 12 πόντων δύο λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού.


Μ' αυτή την νίκη ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου έχει συγκάτοικο τον επόμενο αντίπαλο του Φίλιππο Βέροιας, ματς που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Έδεσσας την Κυριακή 24/11 και ώρα 10 π.μ.

ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

46- 55 ΤΕΛΙΚΟ

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

ΜΙΛΤΣΗΣ Γ.

ΖΗΜΝΑΣ Α 4, ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ Π, ΤΖΙΡΤΖΙΓΑΝΝΗΣ Β, ΜΠΙΝΟΣ Ε 4 , ΔΙΟΣ Χ 22 (4τρ) (2β) , ΜΠΙΝΟΣ Μ 12 (2τρ), ΤΡΥΓΩΝΙΑΡΗΣ Η 2 , ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α 2, ΤΡΥΓΩΝΙΑΡΗΣ Δ , ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε 9 (1β), ΠΡΟΦΗΤΗΛΙΩΤΗΣ Ε., ΠΟΝΤΙΚΗΣ Β

Α: 13-12

Β: 14-09 (ΗΜ 27-21)

Γ: 10-16

Δ: 09-18 (ΤΕΛ 46-55)
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *