Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο Αδωνις στους διαδρόμους της Βουλής με το τεράστιο ακουστικό παλαιάς κοπής τηλεφώνου-Εξηγεί γιατί το χρησιμοποιεί (pics)

Στιγμή δεν αποχωρίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης το απίστευτο αξεσουάρ του
iPhone κινητού του, μια γαλάζια συσκευή hands free με ακουστικό από τηλέφωνο παλαιάς κοπής. Μιλώντας, μάλιστα, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που τον είδαν να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής με το τεράστιο ακουστικό στο αυτί, τους αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους το έχει πάντοτε μαζί του.

«Εχει τρομερή ακουστική», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο μπλε ακουστικό εξηγώντας, παράλληλα, ότι όταν χρησιμοποιούσε τα κλασικά hands-free δεν άκουγε καλά και τα πετούσε. Επίσης, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως χρησιμοποιεί πάντα hands free καθώς η απευθείας επαφή της τηλεφωνικής συσκευής με το αυτί ενδέχεται να είναι επιβλαβής.








Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *