Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτες καταγγελίες ποδοσφαιριστή: «Αν δεν λύσεις το συμβόλαιο, δεν φεύγεις ζωντανός»

Ο Μανώλης Σκούφαλης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της λύσης του συμβολαίου του με τη Νίκη Βόλου εκβιάστηκε και απειλήθηκε πως δεν θα βγει ζωντανός από το γραφείο αν δεν υπογράψει.

Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε φοβερά πράγματα στην καταγγελία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η καταγγελία του Μανώλη Σκούφαλη:

«Όπως σας είναι γνωστό, στις 3.6.2013 και ώρα 8:30 είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού στο δικηγορικό σας γραφείο που εδρεύει στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ.10, προκειμένου να συζητήσουμε για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου στην ομάδα της οποίας είστε ιδιοκτήτης και Πρόεδρος, ήτοι στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Όπως επίσης Σας είναι γνωστό στην αρχή του ραντεβού μας και ενώ ήμασταν μόνοι μας μέσα στο γραφείο σας, μου ανακοινώσατε ότι δεν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και επίσης μου ανακοινώσατε, φέρνοντας μου ταυτόχρονα το επαγγελματικό συμβόλαιο που έχω υπογράψει, ότι ενώ μου οφείλετε 25.000€ θα λάβω μια συναλλαγματική 5.000€ με λήξη τον Δεκέμβριο του 2014 και τέλος(!).

Εγώ στην ανωτέρω ανακοίνωση σας, σας είπα ότι δεν συμφωνώ και ότι θέλω να μου δοθούν όλα τα χρήματα που μου οφείλονται από το επαγγελματικό μου συμβόλαιο, αφού έχω κουραστεί και δουλέψει για κάθε ευρώ του συμβολαίου μου, τα χρήματα αυτά είναι δεδουλευμένα μου, είναι ο ιδρώτας μου και ότι με αυτά ταΐζω την οικογένεια μου, που από εμένα περιμένει και δεν πρόκειται να τα χαρίσω, γιατί τα έχω ανάγκη.

Εσείς τότε προβήκατε στην ακραία εκβίαση μου, λέγοντας μου κατά λέξει «αν δεν λύσεις συναινετικά το συμβόλαιο, δεν φεύγεις από εδώ»! και εκείνη ακριβώς την στιγμή, ανοίγετε την πόρτα του γραφείου σας και βάζετε μέσα δύο μπράβους, οι οποίοι παρουσία σας, συνέχισαν να με εκβιάζουν ότι αν δεν λύσω συναινετικά το συμβόλαιο μου με την ομάδα, δεν θα φύγω ζωντανός από το γραφείο, ενώ ταυτόχρονα μου έκλεισαν με τα σώματα τους την πόρτα εξόδου και με εκβίαζαν ότι αν δεν υπογράψω τώρα την συναινετική λύση του συμβολαίου, θα βλάψουν όχι μόνο εμένα, αλλά και την οικογένεια μου.

Την ώρα δε που οι ανωτέρω μπράβοι με εκβίαζαν παρουσία σας, εσείς μου φέρατε δύο άκυρες συναλλαγματικές συνολικού ποσού 10.000€, με ημερομηνία λήξης η μεν πρώτη 31.10.2013, η δε δεύτερη 28.2.2014, εξαναγκάζοντας με να υπογράψω την συναινετική λύση του συμβολαίου μου, προκαλώντας μου τρόμο, ανησυχία και ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη συνεπεία του εκβιασμού σας, αλλά και παριστάνοντας μου ψευδώς ότι οι εν λόγω συναλλαγματικές είναι έγκυρες και ισχυρές.

Επειδή θέλω να πιστεύω, παρά του ότι οι ενδείξεις είναι σαφείς, ότι δεν έχετε επιδείξει την ίδια συμπεριφορά και σε άλλους και είναι εντελώς συμπτωματική η καταστροφή του αυτοκινήτου του ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου στην πυλωτή της πολυκατοικίας του και του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Σούφλα, λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της προσφυγής του σε βάρος της ομάδας σας και ότι δεν αποτελούν μηνύματα σε βάρος εμού και της οικογενείας μου, τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχομαι τις τελευταίες μέρες».



πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *