Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο video:Tα ΜΑΤ σπρώχνουν βουλευτές. Δείτε τι σημαίνει...Δημοκρατία για τους Σαμαρά, Βενιζέλο

Όποιος βλέπει στον ύπνο του ότι έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα του 2013, ας ξυπνήσει και ας δει το βίντεο με τα ΜΑΤ να απωθούν βουλευτές που κρατούν τις βουλευτικές τους ταυτότητες ανά χείρας.

Μετά την έφοδο των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που όπως αποδείχθηκε έγινε ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, οι δυνάμεις καταστολής εμποδίζουν τη διέλευση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό. Στο πλάνο διακρίνεται και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου που δήλωσε ότι είναι χαρούμενος γιατί «επιτέλους ζω κι εγώ την καινούργια δικτατορία»!

Δείτε το βίντεο:



πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *