Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ισόβια κάθειρξη σε 48χρονο από την Αλμωπία για υπόθεση ανθρωποκτονίας

Εκδικάσθηκε χθες και σήμερα (11 και 12/12/2013) στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Άρτας, η υπόθεση 48χρονου δράστη, καταγόμενου από τοπική κοινότητα του δήμου Αλμωπίας, ο οποίος πριν περίπου δύο χρόνια πυροβόλησε και σκότωσε 37χρονο άνδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων, πετώντας το πτώμα του σε χαράδρα.

Ύστερα από την εξαφάνιση του θύματος που δήλωσαν οι συγγενείς του, οι Αρχές ενεργώντας κατάλληλα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν και έφθασαν στα ίχνη του, ύστερα από ένα σχεδόν χρόνο. Τελικά στον 48χρονο δράστη, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών, επιβλήθηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και οκτώ επιπλέον χρόνια φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία αλλά και για άλλες παραβατικές πράξεις. Μετά την έκδοση της απόφασης ο δράστης οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές Γρεβενών για την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *