Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σέρνετε τα πόδια σας μέχρι τη δουλειά; Η λύση βρέθηκε (στο Λονδίνο) - Χορός στο Morning Glory

Ένα εντελώς διαφορετικό κλαμπ άνοιξε τις πύλες του στο Λονδίνο και απευθύνεται σε όσους έχουν κάποιες δυσκολίες με το πρωινό ξύπνημα και την ετοιμασία για δουλειά. 

Το κλαμπ ονομάζεται morning glory, λειτουργεί μεταξύ 6:30-10:00, προσφέρει καθαρά ποτά (καφέ και χυμούς) και σε αφήνει να «ξεδώσεις» στο χορό.

Οι ιδιοκτήτες του έχουν σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, αφού υπάρχει και ειδικός χώρος να κρεμάσεις τα ρούχα της δουλειάς, τα οποία μπορούν να περιμένουν για λίγες ώρες. Ακόμα και με τις πιτζάμες ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος.

Διευκρινίζουν μάλιστα ότι δεν πρόκειται για «after party», για αυτό καλό είναι να μην εμφανιστεί κανείς μεθυσμένος.

«Ο χορός είναι η απόλυτη άσκηση και οι άνθρωποι τον εξασκούν εδώ και χιλιάδες χρόνια, πολύ πριν ανακαλυφθούν οι διάδρομοι γυμναστικής και τα χαλάκια της γιόγκα. Ο χορός ξυπνά σώμα, μυαλό και δημιουργικότητα. Θα σας δώσει ενέργεια και ζωτικότητα που δεν μπορούσατε να φανταστείτε» αναφέρεται στον δικτυακό τόπο του κλαμπ.


To κλαμπ βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο και η είσοδος κοστίζει 14 ευρώ.




Πηγη: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *