Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Άδικα θα κάνω Χριστούγεννα στη φυλακή» - Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου

Σε νέα επιστολή του από τις φυλακές Διαβατών, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφέρει ότι η καταδίκη του οφείλεται σε δικαστική πλάνη. Μεταξύ άλλων γράφει «Άδικα σπίλωσαν το όνομά μου. Άδικα με κρατούν στη φυλακή. Άδικα θα κάνω Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς μου».

Επίσης ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Καταρρίφθηκε- πλέον των άλλων -η δικαιολογητική βάση της αστήρικτης καταδίκης μου, ότι δήθεν ο υπάλληλος του Δήμου άρχισε να υπεξαιρεί επί των ημερών της δημαρχίας μου και συγκεκριμένα "άρχισε το τέλος Απριλίου 1999", όπως τελείως εσφαλμένα αναγράφεται στη σελ. 2253 της απόφασης»



Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *