Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Βατανιακός - Πανεδεσσαϊκός 59-81

Ο Βατανιακός άντεξε για ένα ημίχρονο, όμως ο Πανεδεσσαϊκος σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και πέρασε με νίκη από την Κατερίνη με 59-81, με τους μικρούς του να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο τέλος. Ο Πανεδεσσαϊκός πέτυχε την 8η νίκη του στην Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και συνεχίζει σταθερά δεύτερος το κυνήγι του πρώτου Εύαθλου, τον οποίο υποδέχεται την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας.

Που κρίθηκε το παιχνίδι:

Στην εξαιρετική άμυνα του β’ ημιχρόνου. Η ομάδα της Έδεσσας έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι, οι περιφερειακοί της βγήκαν αποτελεσματικά στα close out που δεν λειτούργησαν στο α’ ημίχρονο και πέτυχαν άλλη μία εύκολη νίκη.

O αγώνας:


Καλό ξεκίνημα από τον Πανεδεσσαϊκό που προηγήθηκε με 13-26 στο 8ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του στον αιφνιδιασμό. Στο σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα έπαθε μπλακ άουτ αμυντικά, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα ο Βατανιακός να επιστρέψει στο παιχνίδι έχοντας ψυχολογία από κάποια δύσκολα εύστοχα μακρινά σουτ και να προηγηθεί με τη λήξη του ημιχρόνου με 44-43.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι πράσινοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και με τους Δαφνή και Θεοδώρου να πρωταγωνιστούν σε άμυνα και επίθεση με ένα επιμέρους σκορ 4-19 προηγήθηκαν 48-62 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Βατανιακός έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει και το τελευταίο πεντάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους προπονητές των δύο ομάδων να χρησιμοποιούν αρκετούς εφήβους, σε ένα πρώτο crash test, καθώς θα συναντηθούν και στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.


Κριτική:


Οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και με τα κενά προβλημάτισαν τους ιθύνοντες της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μαζί με τους Δαφνή και Θεοδώρου βοήθησαν σημαντικά τους φιλοξενούμενους και οι Τσάμης, Αρβανιτάκης και Σταμπουλής με τον Χατζηχαρίση να μην πιάνει τα στάνταρ απόδοσης άλλων αγώνων. Χωρίς αμφιβολία οι απουσίες επηρεάζουν το σύνολο της ομάδας, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα καθώς το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές μέχρι το τέλος.


Τα δεκάλεπτα: 1Ο(20-28), 2Ο(24-15)44-43 ημίχρ., 3ο(04-19)48-62, 4ο(11-19)59-81 τελικό.


Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Γεωργιάδης, Τακατζόγλου, Χατζηχαρίσης 7, Θεοδώρου 18, Σταμπουλής 10(2 τριπ.), Κληντσάρης 2, Τσάμης 12, Χρήστου, Αρβανιτάκης 14(1), Στόμας 2, Δαφνής 16.
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 πηγη:karatzova

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *