Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

Η Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών «Νοιάζομαι» που λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» στα πλαίσια των δράσεων της εγκαινίασε Κοινωνικό κατάστημα, το οποίο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ενδύματα και υποδήματα σε συμπολίτες μας, που τα έχουν ανάγκη.

Ο αγιασμός του Κοινωνικού καταστήματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 παρουσία του Δημάρχου Πέλλας κ. Στάμκου, του Αντιδημάρχου κ. Τόσιου και όλων των μελών της εθελοντικής ομάδας. Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Γεώργιος Σιδέρης.Το Κοινωνικό κατάστημα θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Τετάρτη 5-8μ.μ.

Όσοι πολίτες έχουν ανάγκη η γνωρίζουν άτομα που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στο χώρο του κοινωνικού καταστήματος (εργατικές κατοικίες – πρώην μίνι μάρκετ). Τηλέφωνα επικοινωνίας 23823 – 50849 Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Πέλλας.
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *