Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποιο δικαστήριο, ποια δικαιοσύνη; Ο Λιάπης έφυγε για την εξωτική Ασία

Συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του ο άλλοτε υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης. Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά έφυγε για διακοπές σε εξωτικά μέρη



Αγνοώντας τη δικαιοσύνη και το δικαστήριο στο οποίο έπρεπε να παρευρεθεί και κλείνοντας τα αυτιά του στον πολιτικό σάλο που προκλήθηκε από τη συμπεριφορά του, ο Μιχάλης Λιάπης μας κούνησε το μαντήλι και έφυγε για την εξωτική Ασία.


"Έβγαλα το τζιπ από πάρκινγκ στο Πόρτο Ράφτη για να φορτίσω τις μπαταρίες επειδή θα φύγω για Ασία" είχε δηλώσει έξω από το κτίριο της Ευελπίδων στους δημοσιογράφους όπου είχε οδηγηθεί με χειροπέδες μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, ο πρώην υπουργός το απόγευμα της Τετάρτης επιβιβάστηκε στην πτήση QR204 με προορισμό την Ντόχα του Κατάρ.

Δεν κατέστη ωστόσο σαφές αν το Κατάρ ήταν ο τελικός προορισμός του ή σταθμός μετεπιβίβασης για την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας ή τη Σιγκαπούρη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Μιχάλης Λιάπης έφτασε στο αεροδρόμιο με χειμωνιάτικη αμφίεση που τον κράτησε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πέρασε τον έλεγχο των διαβατηρίων λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, πέρασε αμέσως στην αίθουσα αναχωρήσεων και επιβιβάστηκε στην πτήση του.

Πηγή: Έθνος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *