Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για επανασύνδεση ΔΕΗ - Ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων των πολιτών στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ, προκειμένου να διευκολυνθούν και να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η διαδικασία επανασύνδεσής τους.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 16:00μ.μ. προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους στην υπεύθυνη παραλαβής των αιτήσεων την κ. Χατζηαβραμίδου Ευδοκία (τηλ. 2384350207).

Επιπλέον η κ. Χατζηαβραμίδου Ευδοκία θα δέχεται αιτήσεις στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας και αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου από τις 9π.μ. έως 12μ.μ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία)

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος Οικονομικού Έτους 2013

Φωτοτυπία αντιγράφου εντύπου Ε9

Φωτοτυπία τελευταίου λογαριασμού της ΔΕΗ.

Σε περίπτωση ενοικίου, να προσκομισθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης της κατοικίας.


Ο αιτών μπορεί να προσκομίσει και όποιο τυχόν άλλο έγγραφο –δικαιολογητικό κρίνει ότι ενισχύει την πορεία της αίτησης του όπως γνωμάτευση ΚΕΠΑ, βεβαίωση Μηχανικής Υποστήριξης, Πολυτεκνία ή Τριτεκνία, Μακροχρόνιοι Άνεργοι κ.τ.λ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *