Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται με το μαγικό χαλί ο Ιρανός για να αγοράσει τον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της στο επίσημο σαιτ της ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή ότι στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι ομίλου επιχειρήσεων από το Ιράν για την αγορά του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει ότι η διαδικασία πώλησης της, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μετά την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ στον όμιλο εταιριών ιρανικών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή, δόθηκε η έγκριση από την πλευρά του αγοραστή για να προχωρήσει η διαδικασία της αγοροπωλησίας.

Ήδη σήμερα με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του ιρανικού Ομίλου στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοροπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου. Οι εκπρόσωποι του αγοραστή θα κάνουν τον τελικό έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ.



πηγη:sport2310

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *