Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Περίπτερο αγάπης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών στην Παραμυθούπολη

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών έχει στήσει το δικό του περίπτερο στην Παραμυθούπολη αυτές τις ημέρες στον πεζόδρομο όπου συμμετέχει στην όλη διοργάνωση για τρίτη χρονιά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ειρήνη Μυστακίδου μόνο καλά λόγια είχε να πει για όλους, όπως και ευχαριστίες προς τις εθελόντριες που βοήθησαν για να ετοιμαστούν τα ''δέματα της αγάπης'', τον κόσμο και τους μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ για τη διοργάνωση της χορωδίας.
«Με την διευθύντρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μ. Καρύπη αποφασίσαμε με τη συμμετοχή του χορωδού κ. Πετρίδη να οργανώσουμε εδώ στο περίπτερο μας μία χορωδία, μία παράσταση για να δημιουργήσουμε λίγο πιο γιορτινή ατμόσφαιρα σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών».

Αξίζει να επισκεφθείτε το περίπτερο αυτές τις ημέρες και να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου.



 
πηγη:Logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *