Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς θέρμανση ο Δήμος Αλμωπίας - Χρήματα υπάρχουν μόνο για σχολεία μαθητική εστία και Ξενιτίδειο

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας (20/12), συζητήθηκαν διάφορα θέματα σε χαμηλούς τόνους.
Το κυριότερο από αυτά είχε να κάνει με την έλλειψη θέρμανσης που αντιμετωπίζει το Δημαρχείο Αριδαίας, το κτίριο του τέως Δήμου Εξαπλατάνου καθώς και κάποιες Κοινότητες σε τοπικά διαμερίσματα.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης τόνισε πως είναι ενήμερος επί του θέματος και με δικια του πρωτοβουλία, χρήματα για πετρέλαιο δίνονται μόνο για τη μαθητική εστία, τα σχολεία της περιοχής και το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.
Τα υπόλοιπα θέματα είχαν να κάνουν με την διοικητική συγχώνευση των 2 ΕΠΑ.Λ. της Αριδαίας, την ανταλλαγή του οικοπέδου του κ.Χατζηαβραμιδη ώστε να αποκτήσει αυλή το νέο 2ο Δημοτικό Αριδαίας καθώς και η αλλαγή Ρυμοτομικού Σχεδίου στην πόλη της Αριδαίας μετά από αίτημα της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Ν Αγίου Νικάνδρου.
Τέλος, τέθηκε και συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στο κτίριο «φάντασμα» της κλειστής αγοράς, καθώς παραβιάζεται εύκολα η υποτυπώδης περίφραξη της, παρεισφρέοντας μέσα άτομα που κάνουν χρήση απαγορευμένων και άλλων ουσιών.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *