Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Λεφτά δεν έχουμε αλλά πάμε Γιουροβίζιον

Το θέμα της Γιουροβίζιον έκλεισε και σύμφωνα με πληροφορίες του "Μικροπολιτικού" η Ελλάδα θα συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν οι άνθρωποι της EBU με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Γιώργο Προκοπάκη και τον ειδικό διαχειριστή της περιουσίας της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των "Νέων" έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις και σε λίγο καιρό η ΔΤ θα υπογράψει συμφωνία με την EBU. Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) είχε δηλώσει μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο ότι δεν θα δεχόταν στους κόλπους της τη Δημόσια Τηλεόραση. Τότε μάλιστα ο πρόεδρος της, Ζαν Πολ Φιλιπό, είχε πει ότι αν η Ελλάδα πήγαινε στη Γιουροβίζιον χωρίς δημόσια τηλεόραση θα ήταν πολύ δύσκολο να της επιτραπεί η συμμετοχή. Όμως τελικά το θέμα της Γιουροβίζον έκλεισε.

Από την συμφωνία με την EBU προκύπτει ότι η ΔΤ δεν θα πληρώσει συνδρομή (ύψους 350.000 ευρώ) για το εξάμηνο κατά το οποίο εκπέμπει.




Πηγή: Tα Νέα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *