Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αγοράζει και τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ο Σαββίδης με ένα εκατ. ευρώ?

Το ενδεχόμενο να εμπλακεί και με το μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα αγοράσει το 60% του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ μόλις με ένα εκατ. ευρώ.

Όταν ο Ρώσος μεγιστάνας αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, είχε ως πρωταρχικό σκοπό την ενασχόλησή του με το μπασκετικό τμήμα, το οποίο βοηθάει κατά κάποιο τρόπο προσφέροντάς το «Μακεδονία Παλάς» για τις ανάγκες του. Μάλιστα όπως ακούγεται, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (60%), μόλις με ένα εκατ. ευρώ.

Στο περιβάλλον του Σαββίδη θεωρούν πως σύντομα θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του ο Ρώσος, με τον άμεσο συνεργάτη του και επί χρόνια στέλεχος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, να συζητά με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ για την εισβολή του δεύτερου και στην ΚΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του δικεφάλου του Βορά, έδωσε το παρόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, έχοντας επαφή μάλιστα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς.



πηγή:sportandbusiness.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *