Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 9/1 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ανάγκη από σταθερότητα και μεγάλη ασφάλεια. Για αυτό πιθανόν να είστε πολύ αντιδραστικοί σε άτομα ή καταστάσεις που σας πιέζουν για το θέμα ενός δικού σας ακινήτου. Φροντίστε την διατροφή σας γιατί μπορεί σήμερα να το παρακάνετε με τα γλυκά ή ακόμα με ποτό και λάθος συνδυασμούς.
Ερωτικά: Πιθανόν θα σας πιάσουν οι ζήλειες και θα έχετε στο μυαλό σας πράγματα που μπορεί να σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Μπορεί να μην σας κάνει πολύ καλό να ξαναγυρνάτε πίσω. Η σχέση με Σκορπιό θα σας προϊδεάσει και θα σας κάνει να είστε πολύ καχύποπτοι αλλά τελικά αν κυριαρχήσει η καρδιά σας θα δείτε ότι θα σταματήσετε να νιώθετε αυτά τα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα κι αυτό σας κάνει να γειώνεστε περισσότερο και με μεγαλύτερη ανάγκη για οργάνωση και πειθαρχία γιατί μερικές φορές σας λείπει από την επαγγελματική σας κατάσταση. Επειδή λειτουργείτε πολύ παρορμητικά, σίγουρα αυτό θα βοηθήσει σε μια επέκταση που μπορεί να γίνει μέσα από μια οικογενειακή βοήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε σε πολύ θετική φάση για αυτό νιώθετε την δύναμή σας να επανέρχεται. Αυτό γίνεται κυρίως όταν θυμάστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η υπεραισιοδοξία θα σας αγγίξει και θέματα οικογενειακά μπορεί να λυθούν πολύ πιο εύκολα από παλιά.
Ερωτικά: Αποδεικνύετε ότι δεν έχετε κάνει λάθος για ένα πρόσωπο το οποίο σας θέλει και αυτό αλλά φοβάστε πως θα αντιδράσει απέναντι σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι εσείς να δείξετε τα προσωπικά σας συναισθήματα και να μην φοβάστε ότι θα εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και νέες προτάσεις οι οποίες όμως χρειάζονται υπερβολική προσοχή γιατί πρέπει να διακρίνετε με την μία τι θα επιλέξετε. Δεν είναι για να χάνετε χρόνο. Η ανταπόκριση κάποιων ατόμων για ένα ακίνητο θα σας δώσει ελπίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κατά κάποιο τρόπο πέφτουν οι μάσκες και αποδεικνύεται χωρίς εσείς να κάνετε πολλά πράγματα ποιός τελικά είναι για σας και ποιος δεν κάνει.
Κυρίως ένας φίλος που τον είχατε σίγουρο τώρα έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο το οποίο σίγουρα δεν σας αρέσει. Η μυστικότητα πάντως που κρατάτε βοηθάει στο να καταλάβετε την αλήθεια.
Ερωτικά: Είστε εγκλωβισμένοι σε συναισθήματα του παρελθόντος και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια για την καρδιά σας. Ίσως να υπάρχουν και οικονομικές εμπλοκές οι οποίες θα σας δώσουν την αφορμή για να δείτε τα αληθινά συναισθήματα ενός προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να δράσετε πολύ κρυφά και να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε άτομα τα οποία δεν εμπιστεύεστε. Η διαδικασία πάντως είναι απλή αν έχετε αποφασίσει να κάνετε κάτι καινούργιο. Βάζετε το κεφάλι κάτω και δουλεύετε οργανωμένα, χωρίς ιδέες που πετάνε από εδώ και από εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μετά την μεγάλη αναστάτωση τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε και να δείξετε ότι είστε η σταθερή αξία στην ζωή τη δική σας και των άλλων. Το καλό είναι ότι έχετε εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι από 8,9 και 10/7 θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά αλλά και να κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο.
Ερωτικά: Σίγουρα όλη αυτή η χρονιά θα σας απασχολήσει η ιδέα του γάμου και της αποκατάστασης, κυρίως τους ελεύθερους. Θα έρχονται όμως ημέρες όπως η σημερινή που θα είστε πολύ κοντά και όσοι αμφιταλαντεύεστε θα κάνετε πραγματικότητα όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει. Όπου υπήρχε διαφορά θα λυθεί άμεσα και με καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες και κυρίως μέσω συνεργατών ή από άτομα τα οποία πιστεύουν σε εσάς. Η σταθερή σας πεποίθηση ότι κάτι καλό πάει να γίνει τουλάχιστον για σήμερα θα σας ανταμείψει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Θέλετε να φύγει ένα βάρος από πάνω σας και να νιώσετε ασφάλεια. Για αυτό θα προσπαθήσετε να εξασφαλιστείτε και να βάλετε κάποιες προτεραιότητες οι οποίες ίσως να μην είναι και τόσο εύκολες αλλά τουλάχιστον θα προσδιορίσετε τα θέλω σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο θα σας προβληματίσει και θα σας βάλει να σκεφτείτε τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας γιατί αυτή η σχέση αναγκαστικά χρειάζεται εξέλιξη και όχι επιφάνεια. Θα σας βοηθούσε πάρα πολύ να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να μην εισπράξετε αυτά που θέλετε. Η ζήλεια επίσης δεν βοηθάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ένα άλμα που θα σας δώσει την σταθερότητα αλλά επειδή φοβάστε, μερικοί προτιμάτε την πεπατημένη οδό για να μην ξεφύγετε από τα δεδομένα. Το καλό είναι ότι υπάρχουν ευκαιρίες και σας βοηθάει ένας συγκεκριμένος Αιγόκερως ο οποίος μερικές φορές σας προσγειώνει απότομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση που θα σας δώσει μια εκτίναξη η οποία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε κάποια παλιά κεκτημένα. Επειδή έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας κάτι πρέπει να τον κάνετε.
Ερωτικά: Εδώ μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα με την επιστροφή ενός προσώπου που σας έχει αφήσει μια μικρή πληγή. Τώρα μπορείτε να την κλείσετε είτε τον δεχτείτε πίσω είτε όχι. Και μόνο η παραδοχή ότι έχει κάνει λάθος θα σας ικανοποιήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα μαζέψετε χρήματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα ενθουσιαστείτε με τα θετικά νέα που θα έχετε. Μην φοβάστε τις αλλαγές και τις αποκαλύψεις γιατί θα ανοιχτούν όλα τα θαμμένα πράγματα που σας εγκλωβίζουν και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να φέρετε ισορροπίες αλλά ίσως έχετε ακόμα μέσα σας την ένταση και την τάση για δυναμικές λύσεις. Όσο προχωράει η ημέρα θα δείτε ότι θα έχετε μια καλύτερη σφαιρική αντίληψη και αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά.
Ερωτικά: Ενώ θέλετε να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας μέσα σας δεν αφήνετε να γίνουν οι μεγάλες ζυμώσεις με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη. Υπάρχει κάτι που σας κρατάει και είναι μάλλον φόβος από άλλες φορές γιατί είχατε πληγωθεί στο παρελθόν και τώρα φυλάγεστε. Ο Ταύρος πιθανόν να σας πλησιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις 8,9 και 10/10 θα έχετε κάποιες σημαντικές εξελίξεις αλλά και μια πρόταση που πιθανόν να είχε ξαναγίνει πριν λίγο καιρό. Σίγουρα φαίνεται σαν σούπερ ευκαιρία η οποία ίσως να είναι πολύ πιο εύκολη από παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι χρειάζεστε να ανανεώσετε και πάλι τις πολύ στενές σας σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές χάνεστε μέσα στα δικά σας θέματα και δεν αφήνετε περιθώριο στους άλλους. Για αυτό σήμερα θα διοχετεύσετε ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας σε κάποιους κι αυτό θα σας κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να είστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα και σχέση να μην έχετε μαζί του, θα προσπαθήσετε να έρθετε όσο μπορείτε σε απόσταση αναπνοής για να πετύχετε τον στόχο σας. Οι γεννημένοι στις 7,8 και 9/11 μπορεί να μιλήσετε για γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια καλή φάση η οποία προϋποθέτει σκληρή δουλειά για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε αλλά τουλάχιστον θα σας βγουν κάποιες καλές καταστάσεις οι οποίες θα σας δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια για αυτό θα προσπαθήσετε να το κάνετε περισσότερο οργανωμένα. Κυρίως το θέμα του σπιτιού σας θα παίξει κάποιο ρόλο ο οποίος θα είναι πολύ καθοριστικός. Η διατροφή σας θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτική. Αν έχετε πάντως χρόνο καλό θα ήταν να γυμναστείτε.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Ταύρο μπορεί να μην είναι και τόσο φανερή αλλά σας γοητεύει πάρα πολύ. Δεν θέλετε όμως με τίποτε να εκδηλωθείτε και να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα γιατί η κατάσταση είναι κάπως περίεργη. Επίσης η κατάληξη της σχέσης με έναν Καρκίνο θα είναι καλή γιατί θα δεθείτε υπερβολικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε ένα μεγάλο άλμα το οποίο αν έχετε δουλέψει σκληρά θα δείτε ότι θα σας αποδώσει και θα σας δώσει μια καινούργια προοπτική η οποία θα σας αποφέρει χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί όλες σας οι κινήσεις σας θα δώσουν ένα πολύ θετικό feed back. Πάντως η παρουσία σας θα είναι πολύ καταλυτική. Η εμφάνισή σας και γενικά η προσωπικότητά σας θα έχει λάμψη.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονος και θα έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα. Για αυτό θα προσπαθήσετε με κάποιο τρόπο να εξευμενίσετε ένα Ζυγό ο οποίος σας ενδιαφέρει άμεσα. Επιτέλους αφήστε και ένα κομμάτι καλής ζωής για τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες να πάρετε χρήματα αλλά και γενικά να ανοίξετε μια πόρτα που παλιά ήταν δύσκολο. Αν περιμένετε τα αποτελέσματα από ένα Πανεπιστήμιο ή από το εξωτερικό η απάντηση θα είναι θετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Παρόλο που είστε πρωτοπόροι σε πολλά πράγματα μερικές φορές έχετε ανάγκη από σταθερότητα αλλά και από μια ασφάλεια. Η στάση που θα έχετε ίσως να είναι υπερβολική και κατά κάποιο τρόπο απόλυτη αλλά τουλάχιστον θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε μια σφαιρική αντίληψη της κατάστασης.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο θα σας ενθουσιάσει αλλά βλέπετε ότι υπάρχουν δυσκολίες γιατί υπάρχουν διαφορετικές ιδέες και διαφορετικός τρόπος σκέψης. Η ζήλεια που θα νιώσετε ίσως να είναι έντονη και να κρατήσετε πόζα κυρίως σε ένα Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά η υλοποίηση είναι αρκετά δύσκολη. Όμως θα πάρετε βοήθεια η οποία μπορεί να προέρχεται από την οικογένειά σας ή από ένα χώρο που θα σας φέρει προστασία και ανανέωση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η προσωπική σας ασφάλεια είναι σημαντική για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε σωστές κινήσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν μια καλή ψυχολογική κατάσταση.
Ερωτικά: Έχετε έντονο αισθησιασμό που θα επηρεάσει ακόμα και ένα πρόσωπο με το οποία είστε σε κάποια απόσταση. Η σχέση με Ταύρο που είναι πολύ καλή θα σας βοηθήσει στο να κάνετε μια νέα αρχή. Επίσης ο Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σας γιατί θα του δείξετε μεγαλύτερη σταθερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτές τις ημέρες και θα κλείσετε κάποιες τρύπες. Αρκεί να συμφωνήσετε με ένα συνεργάτη ή γενικά να έχετε μια σύμπνοια με μια ομάδα που θα σας προτείνει κάποιες νέες ιδέες οι οποίες σας φαίνονται αρκετά συμβιβαστικές 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *