Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φοβερές λεπτομέρειες από την απάτη με το ΤΤ

Φοβερές λεπτομέρειες από την απάτη με το ΤΤΥπόθεση ΤΤ- 25 διώξεις,7 εντάλματα,3 συλλήψεις- Όλα τα ονόματα! Επτά είναι τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δικαστικής συντάκτριας της Realnews, Αννας Κανδύλη, μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τρία άτομα. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ιδιωτική κλινική και δύο πρώην στελέχη του ΤΤ, ο Μάριος Βαρότσης και ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης.

Οι "7" για τους οποίος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι οι: Αγγελος Φιλιππίδης, Μάριος Βαρότσης, Αναστασία Βάτσικα, Κυριάκος Γριβέας, Δημήτρης Κοντομηνάς και δύο πρώην στελέχη του ΤΤ.

Όπως ανέφερε η Αννα Κανδύλη στον Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τα δάνεια δόθηκαν στην περίοδο από το 2007 έως το 2012 και «δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ».

Η ερμηνεία που φαίνεται ότι δίνουν οι ανακριτικές αρχές από την εικόνα των συναλλαγών, είναι ότι τα δάνεια αυτά δόθηκαν για να ισχυροποιηθεί ο πλούτος των επιχειρηματιών που τα έλαβαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περίπτωση του δανείου των 100 εκατ. ευρώ που έλαβε ο έγκλειστος στις φυλακές για άλλη υπόθεση, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, υπήρχε ρήτρα που προέβλεπε ότι το ΤΤ δεν επιρεπόταν να παρακολουθεί την εξέλιξη του δανείου.

Στην περίπτωση του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, υπολογίζεται ότι η ζημιά που υπέστη η κρατική τράπεζα είναι πάνω από 100 εκατ. ευρώ και αφορά πιστωτική κάρτα.

πηγή: enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *